Diensten voor bedrijven

Betere resultaten binnen uw bedrijf?
Vaak wordt onderschat wat stress aan klachten en ziekteverzuim kan veroorzaken. Een hoog ziekteverzuim is hier een aanwijzing voor. In bedrijven waar gewerkt wordt onder zware lichamelijke of geestelijke belasting of waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen, kan de hoeveelheid stress op een gegeven moment klachten bij de werknemers veroorzaken, met ziekte als gevolg.

Zet een bedrijf energetische behandelingen preventief in en erkent een bedrijf het nut van tijdig herkennen en aanpakken van bestaande klachten, dan zal een bedrijf dit merken aan de ziekteverzuimcijfers en de effectiviteit binnen het bedrijf.

Tijdens een intern traject kijk ik ook naar de lichamelijke houding en indien nodig werk ik aan het verkrijgen van een ontspannen werkhouding.

Via gesprekken werk ik samen met de medewerker aan bewustwording van de problematiek. Ik luister actief naar de problemen die de medewerker ervaart, en stel vragen, stimuleer om oplossingen te bedenken, confronteer en ondersteun daarbij op professionele wijze.

De medewerker krijgt inzicht en zoekt naar wegen om verder te komen. Hiertoe reik ik de nodige tools aan, zodat de medewerker in de toekomst meer vermogen heeft om de problemen zelf op te lossen en de balans op eigen kracht in evenwicht te houden.

Het resultaat is meer werkplezier en een toename van het concentratievermogen van de werknemer. Dit betekent een hogere effectiviteit van het werk en minder ziekteverzuim.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen dan kunt u altijd contact met mij opnemen:

Telefoon: 0031 (0)77-3971100
Email: info@praktijktonvandepas.nl
U kunt ook het contactformulier gebruiken.
Praktijk Ton van de Pas is gevestigd in Melderslo in de provincie Limburg. Gemakkelijk te bereiken vanuit Venray, Helden, Panningen, Tegelen, Blerick, Venlo, Horst, Sevenum, Grubbenvorst, Melderslo, Lottum, America, Meterik, Lottum, Hegelsom, Meerlo, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Wanssum en Well. Een goede keus als het gaat om natuurgeneeskundige therapie.