Ton van de Pas

Ik kan me voorstellen dat u graag van tevoren weet wie de persoon achter de Natuurgeneeskundig therapeut is. Daarom meer over mezelf. Mijn naam is Ton van de Pas, gehuwd, vader van 2 dochters en 1 kleindochter, geboren en getogen in Melderslo, werkzaam als natuurgeneeskundige therapeut met paranormale therapie als specialisatie.

Voordat ik aan mijn studie begon ben ik al enkele jaren (vanaf 1992) bezig met het behandelen van mensen met paranormale therapie. Gezien de resultaten en de vraag naar deze vorm van therapie ben ik bij de ANZN te Eindhoven de 4-jarige HBO-studie paranormale therapie gaan volgen. Hier ben ik in augustus 2011 voor geslaagd. Deze studie ben ik gaan volgen om mijn paranormaal talent verder te ontwikkelen en op holistische wijze (kijkend naar de mens als geheel) toe te kunnen passen.

Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verder mogen ontwikkelen van de anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, voedingsleer, therapeutische gespreksvoering en vorming, ethiek en de reguliere medicijnkennis.

Verder heb ik veel kennis opgedaan in het holistische verbanden leggen, psychometreren, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit, interactie tussen lichaam en geest, zware pathologie, spiritisme en stervensbegeleiding.

Voorheen ben ik 22 jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest waar ik met veel mensen heb mogen samen werken. Daarna ben ik als werknemer in diverse functies en organisaties werkzaam geweest. Tijdens deze werkzaamheden heb ik met veel mensen met verschillende culturen mogen samenwerken.

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat, rustig, begripvol en inlevend in uw situatie.

Om de professionaliteit binnen mijn praktijk te kunnen waarborgen, ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze.

Naast certificatie en registratie bij Koepelvereniging biedt RBNG een onafhankelijk tuchtrecht. Dit is ondergebracht in een aparte stichting het TCZ (Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg). Door deze certificatie en registratie worden mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars vergoed.